tidningar för hängmattan


Jag älskar att läsa på sommaren - som ni vet med tanke på mitt bokinlägg i helgen. Jag vill helst bara koppla ur dator och telefon, ligga i hängmattan och sträckläsa böcker och tidningar. Eller vid regniga
dagar kura upp mig i soffan framför brasan med läsning och jordgubbar.

Det där med att Ipaden skulle ta över böcker och tidningar tror jag inte på, iallafall inte för egen del. Jag älskar liksom känslan av en ny pocketbok eller en hög av härliga tidningar. Just nu prenumererar jag på Mama och Topphälsa. En lagom mix av mammaliv, mode och träning. Ett tag läste jag också mycket resetidningar men jag tycker faktiskt resebloggare gör ett bättre jobb än dessa tidningar nuförtiden så jag har mer eller mindre slutat läsa dem.

Mina tidningsvanor har gått i cykler kan man säga; från Okej och Veckorevyn, till POP och Filter för att sedan gå över till att läsa denna tidning när jag pluggade.

Med denna menar jag Dagens Industri som jag så väl minns att jag satt och läste." Jag minns att jag satt och läste Dagens Industri och förundrades över alla entreprenörer och eldsjälar där ute. Ni vet de som vågar, som lever på sin dröm och tjänar massor på det. Och så lusläste jag jobbsidorna för att se vad jag skulle söka när högskolan var över. Jag gillar fortfarande den tidningen med favoriten DI Weekend med längre reportage och trender inom näringslivet.

Sen tog jag vägen genom resetidningar, träningstidningar och mammatidningar. Jag hade också en liten period då jag gav mig in i inredningsvärlden men jag tyckte även där att bloggarna vann.

Men på sommaren är jag inte så kräsen; jag tar det jag kommer över och jag läser allt från inredning av skärgårdsstuga till hur du beskär rosor eller vinner en debatt. En riktigt sommarfavorit är tidningen
Filter eftersom den räcker nästan en månad om du läser alla långa reportage.

Vad läser ni helst i solstolen?