I luften - mot Chicago

Så här vackert var Liljeholmen när jag lämnade Stockholm tidigt imorse. När detta inlägg publiceras sitter jag i flygplanet mot USA och kom iväg. Trots paniken jag kände hela söndagen. Men är det något jag verkligen avskyr så är det kräksjuka och har man just spenderat två månader med att må illa vareviga dag är man något trött på det kan jag meddela.

Men nu så; en vecka i Chicago väntar. Jag tog den smidiga och billiga flygbussen från Liljeholmen direkt till Arlanda och terminal 5. På 45 minuter var vi framme och det kostade mig 99 kr - att jämföras med Arlanda Express som tar 289 kr för samma resa och kommer fram på 25 minuter.
Jag reser med SAS idag och jag har hört både ris och ros om deras långflygningar. Jag har försökt skruva ned förväntningarna efter att ha rest med Emirates. Men nio timmar på ett plan där du endast får ett mål mat och inte själv kan bestämma när filmer ska visas låter galet - hoppas det jag läst inte stämmer!

Hur som - jag ska på semester, jag är taggad till tänderna på skyskrapor och shopping. Bloggen får vi se hur det bli med men instagram finns det alltid tid för - följ med mig där under användarnamn towslan!