det här med alla foton

Jag är riktigt dålig på att framkalla foton. Jag har massor av bilder på datorn som bara ligger och väntar på att bli förstorade, inramade, printade och redo att hänga på väggen. Jag har pysslat med fotoböcker men aldrig blivit klar och så rinner det ut i sanden. Jag hade planer på att göra fotoböcker, en för varje år, men alltså det skulle ta mig flera månader.

Nu bor ju vi i en lägenhet och har inte massor av tomma väggar men drömmen om hus finns ju och jag skulle vilja ha en hel fotovägg med bilder från våra resor som en, två, tre och snart fyra personer. Jag i Japan, jag och Micke i Taiwan, Aramis i Bangkok och Grekland och snart Aramis och syskon någonstans i världen. Och så alla underbara bilder från Stockholm, landet, sommar i Sverige och kvällar som aldrig tar slut.

Jag är verkligen en person som går igång på ljust och fräscht och jag drömmer om ett vitt hem med vita väggar och ljuva fototavlor i motljus och filter a la Valencia. Jag har surfat runt massor efter fina
fototavlor (är allergisk mot ordspråk på väggen) och hittade här om dagen att man kan trycka upp foto på trä hos Önskefoto. Det skulle vara jättefint att ha mitt drömhus men eftersom det inte är köpt än funderar jag på att trycka upp en till landet. Tänk er denna bild här ovan med ett ljust filter på trä – jag tror underbart och verkligen lantlig känsla. Och fint minne att ha kvar. Det blir lite mer rustikt, och känns mer som en tavla än ett vanligt foto.