kärlek till en skaljacka

Idag har Stockholm verkligen varit kallt men jättefint. Sol och krispig luft!

Jag passade på att under lunchen shoppa Polarn och Pyret kläder till A då de hade 50% på alla skalkläder. Jag är ingen expert på barnkläder, jag vet inte vad de bör ha på sig i olika väder, jag har inte 100 uppsättningar fleece, galon, vindskydd och ullunderställ. Men något jag vet är riktigt bra och som jag använt så länge jag kan minnas är PoP:s fleecejacka och skaljacka. Skalbyxorna nej - Kax fungerar lika bra och jag tycker och galon med fleece funkar det med.

Men denna fleecejackan är bra varenda årstid och skaljackan använder vi utan fleece vid varmare dagar, med fleece vår som höst och till och med om det är mild vinter. Lätt att tvätta, står emot vind och vatten, bra fickor, går aldrig sönder och jag älskar den. Vi har haft den i rött när Aramis var liten och sen i marint i strl 92, 98 och idag slog jag till på 110. Den bör räcka i 2 år till.

Ja må ha en hel garderob till Aramis som knappt används, jag får ibland lägga undan oanvända kläder som blivit för små för jag glömt bort dem - men denna skaljacka alltså; här snackar vi value for money.

Och så fortsatte jag den härliga dag med middag på Fine Food och långpromenad med Anna. Och nu är jag redo för fredag och helg!