Gatogether med Spot and Tell och Gato Negro

Förra veckan anordnade Spot and Tell Gatogether med Gato Negro och Pernod Ricard en helkväll på Supper. Jag och Lisa som älskar event med mat och vin var överlyckliga över denna inbjudan. Vid ankomsten fick vi rosé och charkisar och sedan var det då dags för att visa hur bra vinkännare man är.

Vi fick en liten lektion i hur man framställer Gato Negros röda viner och sedan skulle vi blanda egna. Fyra olika viner skulle bli the perfect blend och vinnaren fick en resa till Chile. Tyvärr var det inte vi men oj vad roligt vi hade!





Och mat fick vi också. Helt underbar sådan. Chiligryta, fisktacos, små chorizo i bröd, ceviche, chilenska knyten och en friterad kaka med rabarber till efterrätt. Jag kan verkligen rekommendera Supper och jag kommer definitivt gå tillbaka väldigt snart!




Och som vanligt när jag och Lisa hänger på dessa event blir vårt bord kvar längre än alla andra. Massor av skratt, ny bekantskaper och här på bilden ser ni Catarina(som driver en nyttig logg) blanda vin. Andra personer vid vårt bord var bloggarna Bonjour Casey och Två små kök.


Och framåt kvällen blev det lite suddigt som ni ser. En helt underbar kväll, med oss hem fick vi goodiebags och massor av positiv energi! Tack Spot and Tell för ännu ett toppenevent!