Jamie Olivers Italian - Manchester

När vi var i Manchester passade vi på att besöka Jamie Olivers italienska restaurang

Jamies Italian

. Restaurangen ligger i en gammal bank och lokalen är magnifik. I källaren kan du hyra ett eget middagsrum för vänner i det gamla bankvalvet som likadant ut nu som då. 

Jamie Oliver har ju ett öppnat flera olika typer av restauranger runt om i England så som Barbecoa (bbq-ställe), Fifteen (lite yngre målgrupp, ny meny varje dag), Union Jacks (traditionell engelsk mat), Diner (amerikansk diner style) och så denna som Italian som har mat från Italien. Stället ligger högst upp på King street som är en utav mina favoritgator i Manchester.

Barn välkomnas med kritor och en meny som kan färgläggas. Barnmenyn erbjuder kyckling, korv, pasta och lyxigare fiskpinnar. Aramis valde kyckling och nja han var väl inte överväldigad. Pommes slukade han men kyckling var hårt grillad i kolgrill och smakade mest beskt.

Själv slog jag till på en supersallad som var grym men i minsta laget och väldigt lite protein. Micke åt pasta och var fortfarande hungrig när vi gick därifrån. Så ja, lokalen är grym, maten god, servicen bra men det är trist att betala mycket pengar och inte bli mätt.