En sommarlista

Jag hittade en rolig sommarlista hos Lisa som jag kände var på sin plats också i denna blogg.





1. Hur ser dina planer ut för sommaren?

Planerna för sommar 2014 är 2 veckors båtluff i Grekland som tyvärr redan är avklarade. Vi besöka Samos och Ikaria - den sistnämnda ön tog oss med storm och vi valde att stanna där nästa hela semestern. Nu är familjen på landet i Småland, jag är ensam i stan och jobbar, njuter av sommar-Stockholm (som jag älskar) och testar barer och resatuaranger som jag annars aldrig hinner med. Sedan väntar mer semester då vi ska åka till England, fiska kräftor på landet och åka runt i Västmanland och göra roliga dagsutflykter.


2. Vad gjorde du på midsommar?

Då var vi på Ikaria, njöt av en underbar dag med blå himmel och 30 grader, åt en sillmacka på terrassen och blickade ut över Medelhavet. Jag reser gärna bort varje midsommar för att slippa press, stress och kyla.


3. Din bästa sommarfrukost?

På en solig trapp på landet; kaffe, fil med jordgubbar och nybakat bröd.


4. Bästa sommarlåten?

Allt med Håkan Hellström såklart men sommar 2014 är Holler med Rebecca och Fiona.


5. Vad passar bäst på grillen?

Hemmagjorda hamburgare med tillbehör extra allt!





6. Vad dricker du helst i sommar?

Iskallt vitt vin som är sådär extratorrt gärna med is och lime is.


7. Vad ska du läsa i sommar?

Jag har redan hunnit avverka 7(!) böcker i Grekland. Bland annat Denise Rudberg, Emma Hamberg, Anna Fredriksson, Karin Alvtegen och Helena von Zweigbergk.


8. Favoritplagg under sommaren?

Klänning! 15 juni-15 augusti kommer inte ett enda par byxor på dessa ben!


9. Bästa parken?

För vuxenhäng i Stockholm Humlegården, för barn är Kolmården överlägsen om det kan kallas park?! Annars är ju den gröna Margaretaön i Budapest med enorma grönområden bästa parken någonsin tillsammans med St James Park i London!


10. Bästa badstället?

Jag har massor! Badstegen från Erofili hotell på Ikaria, bryggan på landet, stränderna kring Similian Islands, stenstranden på Skopelos, alla pooler som ligger på taken i Bangkok.