Älska bowling

När jag bodde i Thailand, både i Chiang Mai och i Bangkok, spelade vi mycket bowling. Discobowling på helgerna är hett i Thailand och det är självlysande klot, discokula, öltorn, DJ och drag så det räcker. Lägg också till billigt pris och att det serveras mat direkt till bowlingbanan och du har en helkväll!

Det finns bowlingbanor i de flesta stora varuhusen i Bangkok och där det på fredag och lördagar är en enda stor förfest är det på söndagar mer en familjeaktivitet, lugnare musik och en annan ljudvolym.


Bowlingpremiär med barn hade vi i vintras i Sala. Hela släkten var med och barnen fick, med hjälp av en ställning, till riktigt bra fart på kloten. Det var också ett stort plus att de stängde av rännorna på barnbanan. Jag blev glatt överraskade över hur kul det var att bowla med en 3-åring och hur bra det gick. Alla spelade på lika villkor, själva tävlingsmomenten var inte så viktigt utan det härliga var att vi som spelade tillsammans var mellan 3-70 år. Med tillhörande i fika i bowlinghallen så är detta en härlig aktivitet på helgen. 

Jag har tänkt att vi ska få till en familjebowling i Stockholm i vår, än så länge har det inte blivit av. Ballbreaker kör bland annat något som heter söndagsaktivitet där man som familj kan bowla/spela golf/köra racing i en timme för ett väldigt bra pris. 

De har dessutom discobowling på helgerna med discomusik, ljusshow och servitriser på rullskridskor - hur grymt låter inte det?!