Juli - September 2013

Den 2a juli blev Aramis 3 år. Vi firade med utomhuskalas och biltårta. Han slutade med blöja samma dag och efter en vecka var han torr; liten blev stor. Jag och Anna var på Skansen och såg Håkan spela en hel timme extra för en rekordpublik - kön för att komma in sträckte sig förbi Gröna Lund. Familjen åkte till landet i Östergötland och jag åkte dit på helgerna. Sommaren var helt fantastisk och vi badade konstant. I stan jobbade jag korta dagar, gick långa promenader och hängde på varenda uteservering som fanns. 





Sedan fick jag mer semester. Jag och Micke såg årets film som var Känn ingen sorg. Landet i Östergötland såldes och ett nytt lantställe köptes i Småland. Där var vi i slutet av juli och hängde en vecka. 



I augusti åkte jag, Aramis och mina föräldrar till Mallorca en vecka. Strålande sol, underbar mat och en kanonvecka på alla sätt.


Vi avslutad sommaren med att besöka Popaganda. Öltält, härligt sällskap och en Håkankonsert som var magisk. Det var verkligen sommarens sista suck, kulörta lampor i träden och massor av kärlek i luften. Sedan började Aramis ny förskola, han lämnade sina nappar till katterna på Skansen och det var sommar nästan hela vägen till oktober. Jag hann med bloggevent med årets konditor och fick smaka vodka som smakade nyklippt gräs. Många middagar med fina vänner i kvällssol. Det blev  premiär på Gröna Lund för Aramis och på Rosa Skrot för mig.