ingen pumpa i år och det här med friskolor

Förra året gjorde vi projekt pumpa. Jag minns det som ganska så jobbigt och tyvärr gjorde jag inget av köttet. I år låter vi andra stå för pumpapysslande med vår son och istället köpte vi en pumpaljuslykta här hemma. För idag är det ju Halloween (eller?!) och det ska tydligen firas på förskolan med pumpa, utklädnad och annat skoj. (Till och med Dora firade ju Halloween imorse så jo nog är det väl idag allt.) Imorgon har A lyxen att få vara ledig så det blir perfekt uppladdning inför helgen. 

Idag är en sån här dag när vi får hjälp med hämtning och jag kan således jobba ikapp lite och inte släppa allt vid 16 - väldigt bra!

Och det här med uppdrag granskning igår och friskolor, tror inte ens jag går in på den diskussionen. Såklart inte ok någonstans, rektorn kan själv vara ett gammalt äpple men ärligt är väl ingen förvånad. Och jag tänker genast att vem vet att det inte går till på exakt samma sätt i de kommunala skolorna? Står valet till en plats mellan en flicka som har lätt för sig i skolan eller en pojke som har svårt både i skolan och med det sociala är det väl ganska självklart vilken skola kommer att välja. Sorgligt nog.