lördagen blev sådär

Denna lördag blev inte riktigt som vi planerat. Det började med att Micke vaknade upp och mådde halvbra så vi väntade ut det och roade oss med tvätt, storhandling och lunchvila för hela familjen. 


När vi vaknade mådde han bättre och drog iväg en sväng med Aramis. Jag passade på att gå en sväng till Sickla för att leta keps till A som absolut vill ha en lila samt vårskor till mig själv. Eftersom pojkkepsar bara görs i marint, militärgrönt och svart och flickkepsar är fulla med Hello Kitty och strass kom jag hem tomhänt. (Jo PoP finns ju men de hade inte heller lila kepsar samt att de alla pryds av stora P mitt på.) Som ni ser var outfit väldigt helginspirerad idag med jeans och t-shirt samt trainers. Är man ledig så är man. 

När jag kom hem mådde Micke allt annat än bra så jag tog med Aramis till Lilla Essingen för ett ärende och det visade sig att Lilla Essingen är ett miniatyr av Hammarby Sjöstad. Det ser exakt likadant ut, området innehåller Puls & Träning, Arigato Sushi och cafeer - precis som sjöstaden. Skillnaden var väl att det var väldigt blåsigt, speciellt vid kajkanten. Vi avslutade kvällen med lax och Mamma Mu och hoppas att söndagens planer går i lås med kompishäng, lekpark i sol, träning och simlekis.