Tävling - vinn sängkläder från Mille Notti

I Sickla köpkvarter finns en relativt nyöppnad butik, nämligen Mille Notti (de har även en butik på Östermalm) som säljer härligt sköna sängkläder, kuddar, täcken och morgonrockar. Man vill helst bara krypa ned i deras fluffiga sängar och stanna där. Som ni ser på bilderna nedan är butiken inredd i dova pastellfärger och de har förutom sovrumsprodukter också en spa-kollektion med tvålar, oljor, doftljus etc.
Just nu pågår en kampanj (till och med 31/3) där Mille Notti har 20% på sin babykollektion Bambini och alla som besöker butiken blir bjuden på en rykande varm latte - mycket värt i detta kalla väder.

Mille Notti ligger i Simbahuset i Sickla men man kan också se deras fina podium utanför Vila i själva huvudbyggnaden.




I samband med denna kampanj lottar jag nu ut underlakan, påslakan och örngott i denna serie. Det du har chans att vinna är den gråmelerade varianten med vita detaljer. Den är tänkt för spjälsäng, dock har underlakanet inte resår i kanterna så jag tänker att det borde kanske även passa till en liten säng också?
(Påslakan är 100x130 cm, örngott 55x35 cm och underlakan 120x170 cm. )

Det är gjort i mjukaste bomull och vi har själva detta set hemma och Aramis säng är så mjuk att jag själv vill krypa ned där vid nattning - detta är något helt annat än IKEA-lakan! 

För att delta i tävlingen svarar du på dessa två frågor:

1. Vad betyder Mille Notti på svenska? 
2. Vilka är dina bästa tips för en god natts sömn? 

Svara i kommentarsfältet här under och glöm inte att lämna din e-postadress. 
Tävlingen avslutas onsdag den 20/3 klockan 22:00. 

Lycka till!