Grand Hotel Saltsjöbaden och spa

Den här helgen har varit helt fantastisk. Det borde vara lag på att alla människor ska få åka bort på kompishelg minst en gång per år, det ger så mycket energi. 

Ida och jag brukar en gång per år åka på en spa helg i Stockholmsområdet och innan denna helg har vi testat Sturebadet Haga och Clarion Sign. Den här gången valde vi ett spa-paket på Grand Hotel Saltsjöbaden med övernattning, spa, 3-rätters middag och frukost och det var verkligen toppen. 

Hotellet ligger ju i toppenläge precis vid vattnet och vädret i helgen var fantastiskt. Vi fick ett stort rum med en liten alkov och terass, utsikt över vattnet/isen och stora panoramafönster. Spa-delen bestod av en 20 meters bassäng, bubbelpool, ångbastu, vanlig bastu, behandlingsrum, gym, fruktbuffé och stora, härliga vilstolar med fluffiga kuddar. 

Vi spenderade hela lördagen i spa-delen och söndagen började med frukost i den franska matsalen, sedan gick vi ut på långpromenad i solen, spanade in de fantastiska husen och avslutade med årets första utomhusfika mot en solig vägg. 

Toppenbetyg!