tisdag

Tisdag och det snöar lite till. Barnet är på bättringsvägen, jag jobbar äntligen igen och jag hoppas nu att vi får vara friska till jul. Min egen förkylningen ignorerar jag för att vara sjuk själv är ju ingenting mot att ha sjuka barn hemma. Ikväll är tanken att ha en riktig slapp kväll hemma för imorgon kommer jag gå tidigt och komma hem sent. Imorgon eftermiddag ska jag på ett roligt bloggevent och sedan äta födelsedagsmiddag med en kompis.
Jag har varit lite lat när det kommer till bloggevent på sista tiden och helt ärligt är det för att det verkligen inte är värt min tid. Att gå på barnfilmer jag inte gillar eller hänga på event där det enda som gäller är reklam och åter reklam är liksom inte kul. Inte ens om man får en flaska gratis balsam och lite haklappar. Då träffar jag hellre mina kompisar, umgås med min familj eller tränar. Bara för att jag bloggar är det inte så att allt som är gratis är gott och ibland har jag nog gått på saker bara för att man känner att man inte ska vara otacksam när man blir bjuden.
Men imorgon äntligen är det ett sånt där event som verkligen tilltalar mig som person och jag får dessutom ta med en kompis - vad det är får ni se imorgon eller på torsdag.