2012 oktober - december

Oktober inleddes på bäst sätt med en tjejweekend i London. Det var strålande höstväder, vi promenerade, hängde i parker och på marknader, shoppade och drack Pimms. Det blev biopremiär för Aramis, Charlie kom till världen, vi var på Isoldes dop och det firades Halloween på dagis. Jag åkte på konferens och fick en bröllopssvit helt för mig själv. Mycket sol och mycket höst.



I november fixade vi till vår första pumpa (vilket inte var helt lätt) och bakade nyttiga snacks varenda helg. Bloggmässigt fick jag nya hörlurar från Wesc, var på bloggmingel, möte med Sickla och fick bud hem till dörren med innehåll till Sveriges godaste kladdkaka och en himla massa ostar. Vi började julpyssla så smått och gick all in med ljusstakar, stjärnor och amaryllis hemma.



December bestod av glögg, pepparkakor, saffran och massor av mys. Jag fyllde år och fick en grym kamera. Vi åt julbord utanför Stockholm utan ström då snöovädret drog fram över Svealandoch vi firade jul i Sala med släkten. Mycket pulka och lek i snön innan den regnade bort dagarna efter jul och nu välkomnar jag 2013. Tack till alla er som läser denna blogg och kommenterar då och då. Gott nytt  år!