2012 juli - september

Det blev juli och Aramis blev 2 år. Det regnade hela förmiddagen men vid lunch slutade det på ett mirakulöst sätt och vid 14 när utomhusfesten började strålade solen från en klarblå himmel. Jag jobbade nästan hela månaden och resten av familjen var på landet för att fiska, plocka smultron och bada. Linnea kom hem från Thailand för lite Sverige semester och det firade vi med grillfest i Rånäs. Vi var till Vingåker och handlade vinteroveraller och till en getfarm för att handla ost. Och jo det regnade ju en hel del. Och så blev det sista juli och sommarens magiska konsert med Kent gick av stapeln vid Uppsala slott och vi var där med bästa sällskapet.




I augusti hade vi storslagen träff på landet då mina gamla sambos Linda och Marie kom förbi med sina familjer. Jag upptäckte hur fint Trosa kan vara, vi lät Aramis långa hår falla, hängde i Nyckelviken med Stefan och Malin, besökte Skansen och testade fitnessnudlar.



September började med möhippa för Linda. Micke fyllde år och det firade vi med 15 rätters meny på libanesisk restaurang. Den stora dagen var inne då den finaste personen jag känner skulle gifta sig, jag lyckades hålla mitt tal trots dödsryckningar och det var årets roligaste fest. Jag hann också med en stadsvandring över söders höjder och lagade säkert 100 gratänger.