Banan- och chokladkaka

Just nu är jag inne i en period av hälsosamt bakande men under semestern bakade jag denna himmelska banan - och chokladkaka som bara blev godare med tiden.

Recept
2 ägg
2 dl socker
2 tsk bakpulver
2 tsk vaniljsocker
3 dl vetemjöl
50g smör
0,5 dl mjölk
1 tsk kanel
2 mogna bananer
100g mörk eller ljus choklad
kokos

Smörj en rund sockerkaksform med smör och kokos. Smält smöret, hacka chokladen och mosa bananerna. Vispa ägg och socker luftigt. Blanda mjöl, bakpulver, vaniljsocker och kanel och ha sedan i äggsmeten. Ha sedan i det smälta smöret och de två mosade bananerna.Ha sist i mjölk och chokladen.
Grädda i 50 minuter på 175 grdaer och låt sedan svalna i kylen.
Kakan kan med fördel förvaras i kylen då den på så sätt blir godare och saftigare för varje dag som går.