Ostgratinerad torsk med romsås och bönsallad

Här kommer ett grymt enkelt och gott recept jag lagade här om dagen; 

Ostgratinerad torsk
400g torsk tinad eller färsk (eller annan vit fisk) 
75g philadelphiaost 
1,5 dl västerbottenost (riven) 
en halv citron salt 
Lägg fisken i en smord ugnsform och salta. Blanda ostarna i en bunke tillsammans med skal och saft från den halva citronen, bred ut över fisken och in i ugnen på 225 grader i en kvart. 

Romsås 
50g röd stenbitsrom 
1,5 dl creme fraiche 
gräslök 
Vispa creme fraiche med elvisp ett par minuter så den blir fast, ha i rom och klipp över lite gräslök. Blanda och smaka av med salt. 

Bönsallad 
1 burk valfria bönor (jag tog någon bönmix) 
en halv citron italiensk salladskrydda 
gurka 
flingsalt 
Hacka gurka, blanda med bönor, pressa över citron och smaksätt med krydda och salt.