Mood Stockholm

Efter att jag hört mycket om det senaste tillskottet i Stockholms shoppingvärld, Mood Stockholm, var jag tvungen att spana in det här om dagen. Mood ligger mellan Norrlandsgatan/Regeringssgatan (gamla Salénhuset) har öppet till 20 på vardagarna och till 18 på helger och bjuder sina kunder på shopping, matupplevelser och konst i en salig blandning. 

Denna galleria är helt annorlunda mot standardgalleriorna i Sverige, dvs Mood har inte H&M, Kicks, Hemtex, Lindex och JC i sina lokaler utan har nischat sig på mindre butiker. Jag kan ärligt säga att jag shoppade inget, det är helt inte min typ affärer/stil i utbudet som består av Best of Brands, G Star, Svea, Valerie mfl. 

Äta skulle jag gärna gjort om jag hade varit hungrig för Mood har flera asiatiska restauranger, ett bbq ställe och så lite cafeer och en juicebar. Hela stället är supersnyggt, allt är noga genomtänkt, det finns gratis wifi i hela byggnaden och toaletterna är gudomliga - gratis och lyx a la Japan. Guldspeglar, sminkbord, skötrum, amningsrum, soffor och allt som verkligen behövs och därför kallas de inte toaletter på Mood utan restrooms. Värt ett besök bara därför tycker jag och för att äta lunch på Vigårda bbq som har en uteservering i ett soligt hörn på Norrlandsgatan.