Bananmuffins med frosting

Det var ett tag sedan jag bakade något som inte har med proteinpulver/jordnötssmör/stevia så häromdagen bakade jag goda bananmuffins med cream cheesefrosting. Många tycker att det är svårt med bananmuffins för de inte blir så fluffiga utan mer kompakta men jag gillar det - mer tuggmotstånd. 
Bananmuffins 
2 bananer 
2 ägg 
2,5 dl strösocker 
1 tsk pressad citron 
3/4 tsk bakpulver 
100g smör 
1 tsk vaniljsocker 
3,5 dl vetemjöl 
knappt 2 dl vaniljyoughurt 

Sätt ugnen på 140 grader. Mosa bananerna och blanda med citronsaften. Vispa sedan äggen med socker till det blir fluffigt, smält smöret och rör ned det också tillsammans med vaniljsocker. Varva sedan mjöl, bakpulver och vaniljyoghurt ned i bunken. Ha sist i bananerna. Fyll muffinsformar till 3/4 (på en muffinsplåt) och grädda i 35-40 minuter. 
Frostingen är den klassiska jag brukar använda mig av; 50g rumsvarmt smör, 100g philadelphiaost, lite pressad citron, 0,5 tsk vaniljpulver och 5 dl florsocker. Vispa fluffigt med elvisp och garnera när muffins svalnat.