ChokladBuffé Sukhothai Hotel, Bangkok

Idag då; jo i 3-4 år har jag velat besöka chokladbuffén på Sukhothai Hotel men jag har aldrig kommit iväg men nu blev det äntligen av!
Varje fredag, lördag och söndag mellan 13:30 och 17:30 dukas chokladbuffen upp, 900 bath kostar den per person här på Sukhothai Hotel. Isté ingår samt te/kaffe och betalar man 1300 bath ingår även champagne.
Det är bra att boka innan då denna buffé är väldigt välbesökt och det är som ni ser inte jättemånga bord - vilket är helt underbart då det inte blir stimmigt utan är lugnt, avslappnat och himla rofyllt.
Det finns två buffébord i två olika rum här är det ena som bestod av sötsaker som macarons, cheesecake, chokladfondue med tillbehör, chokladkaka, chokladpraliner, cupcakes, chokladtårta, chokladglass etc. Det andra bordet är mer afternoon tea med små smörgåsar, minihamburgare, fyllda croissanter, sushi, vårrullar, ost, frukt och gazpacho.
Minibaguetter med grillade grönsaker och mozzarella.
Croissant med parmaskinka och minibulle med gåsleverpaté.
Passionsfrukt och pomelo.
Minipajer med bär som smakade som man just plockat dem.
Chokladsalami.
Baileys cheesecake. (Linda du hade dött!)
Vit chokladkräm med aprikos.
Mikael njöt och fotade.
Lemon pie med maräng.
Jag var i himmelriket.
Den här fina kvinnan gjorde varmchoklad på de chokladsorter du valde.
Jag valde choklad med apelsin, mandelpraliner och sedan lät jag henne välja resten och det blev en ljuvlig dryck toppad med grädde och havssalt.
Och mina vänner det här alltså - Varm Sticky Toffee Pudding med vaniljglass och grädde. Det godaste jag någonsin ätit.
Det skadar ju inte att hela hotellet är himla fint och det är som att vara i en annan värld. Jag rekommenderar detta till alla som besöker Bangkok - a piece of heaven. Och mätt blev man vill jag lova, detta blev både lunch och middag idag för mig och Micke.