bokat och klart samt nya kontakter

Jag vet att denna blogg gått på sparlåga under helgen, först kom en magsjuka och sen hade jag en söndag längs sukhumvit. Hängde ju i minijapan och så var jag på Dasa (bild) i någon timme, second hand bokaffär vid soi 26 som är min lilla oas. 
Idag har vi haft en väldigt fin dag jag och Aramis. Med strålande sol och 38 grader har vi hängt i parken på förmiddagen och även på sen eftermiddag. Däremellan fikade vi med en ny bekantskap, nämligen Jenny och hennes lilla son som bara är 3 månader - yttepytte och jag kan inte fatta att Aramis har varit sådär liten. Jenny kontaktade mig genom bloggen, det visade sig att vi bor nästan vägg i vägg och ännu än gång tackar jag denna lilla blogg för alla nya och fina kontakter den ger mig! 
Nu har jag precis bokat massor av hotell, flyg och bil inför de sista 6 veckorna i Thailand. Det blir 2 vändor till havet - en nära och en lite längre bort och sista veckan blir det Bangkokhotell högt upp bland molnen med stor pool. Jag häpnar även över hur mycket som är fullbokat i mars - trodde inte det var högsäsong då men det är det tydligen - flera resorts kring Phuket, Koh Mook, Racha och Bangkok var total fullbokade...