flygresa med sjuk bebis

Vi kom hem men herregud vilken tid det tog och oj vad jobbigt det var för Aramis. Han körde 5 min powernap i taxin på väg till flygplatsen och 5 min vila i ergon på flygplatsen.

Sen blev planet 30 minuter försenat och då fick vi dra upp dator och Spöket Laban för att hålla honom i form. Febern låg still på 39,5 och gick inte alls ned med alvedon så stackarn var het som en kamin och vägrade både äta och dricka. Under Labanfilmen lyckades vi lura i honom ca 1 dl vatten och kände att bara han dricker är det lugnt.

Till slut lyfte planet, jag och Micke satt i olika delar av planet men det fanns lediga säten längst bak så vi fick 3 säten för oss själva. Vi vinkade hej då till Penang och hoppas vi ses igen under bättre omständigheter.

Sen satt det lilla livet och grät och det verkade som hela hans kropp gjorde ont. Tillslut fick jag honom att sova i 30 minuter och när han vaknade var han fortfarande kokhet men verkade lite piggare, åt tre russin och sen hände det - kaskadspya över hela mig och honom (där kom vattnet liksom). Som tur var hade jag extrakläder till Aramis i skötväskan men det var värre med mig som stank kräk och fångade hela spyan över magen och mellan benen... Jag försökte skölja av det värsta på toaletten men det hela slutade med att det såg ut som jag hade haft stora problem att hålla tätt. Jag fick lov att förklara för de perfekta flygvärdinnorna vad som hade hänt eftersom de tittade som de inte trodde sina ögon och då frågade de om sätet var ok - såklart det klarade sig allt kom över mig - och de drog en lättnadens suck och skrattade (tack för den!). Inte lika kul om ni frågor mig, hade varit lättare att torka av Air Asias skinnsäten än min tröja och jeanshorts. Men huvudsaken att vi kom hem med nya visum, Aramis sov hela taxiresan hem, fick ett snabbt bad innan sängdags och somnade på två minuter. Nu hoppas vi att det vänder.