oväder igen

Det är oväder igen i Thailand, vattenmassor avlöser varandra.. Först den enorma översvämningen kring Bangkok och nu oväder med 4 meter höga vågor kring Hua Hin, Koh Samui och längs med den kusten - hus, stränder och restauranger har spolats bort så inte konstigt att det även var stora vattenmängder där vi var. Nu är vi hemma i Bangkok igen och resan hem var himla smidig, 11:30 tog vi båt från Koh Samet och 14:30 var vi Bangkok och ett extra plus var att Aramis sov nästan hela vägen. 

Jag har just kommit hem efter en ljuvlig massage (nacken gillar inte nya kuddar..) och nu blir det lite svenskt godis och en film innan det är sovdags. Imorgon är lite av en klämdag här utan besök men redan på torsdag anländer Mickes föräldrar. 

Jag har förresten hört att vi valde helt fel vinter att lämna landet då det är vårväder mitt i decemebr men jag föredrar ändå 30 grader och sol framför de långa mörka dagarna Sverige nu erbjuder och har vi tur får ni snö januari till mars så jag riktigt får valuta för pengarna :)