Ingen julbazaar istället mango och mynta

Idag var det skandinavisk julmarknad på Rembrandt Hotel. På inbjudan stod det att det skulle börja vid 11 så vid 14 tiden när Aramis vaknat tågade vi dit i hopp om att få smaka glögg, träffa tomten och kanske smaka en och annan pepparkaka. Antiklimax när vi kom dit och julbazaaren redan var slut. Den enda som inte hunnit därifrån var en varm Annika som sålt ljusstakar dagen lång. Julmarknaden hade placerats utomhus i minst 40 graders värme bredvid poolen på hotellet och vi blev genomsvettiga de ynka 5 minuter som vi var där, vill inte ens tänka på den stackars personen som var utklädd till tomte. Kanske inte helt genomtänkt och varm glögg var det sista jag ville dricka där i solgasset.
Lite besvikna lämnade vi stället och gick två hus bort på soi 18 där ScanDeli ligger. Det var mitt första besök där men det blev en snabbvisit för nästan alla bordet var upptagna och kanelbullarna lyste med sin frånvaro.
Istället gick vi rakt över gatan till ett ställe som såg ut såhär.
Learn On Tree hette stället och var både restaurang och spa. Vi satte oss ute i den gröna oasen och pustade ut i värmen.
Linnea och jag.
Menyn studerades noga.
Aramis fick det bästa han vet, mango med sticky rice.
Och vi andra njöt av svalkande myntadrinkar. Sen shoppade jag och Linnea böcker innan vi vinkade hej då till henne och som vanligt gick helgen alldeles för fort!