IKEA i Thailand besök 2

Igår hamnade jag alltså på IKEA igen. Linnea och jag tog BTS och gratisbuss till stället och som ni ser ville även Linnea dokumentera att det numera finns IKEA i Thailand.
Vi började med välbehövlig lunch - jag tog köttbullar och Linnea tog pasta. Båda två blev något besvikna. Pastan smakade pasta med ketchup och köttbullarna var lite för runda och lite för hårt sammanpressade för att de skulle vara goda. Men tummen upp för såsen och sylten.
Kaffet fick också pluspoäng men stort minus för att man inte fick vanlig mjölk till utan fick nöja sig med mjölkpulver.
Sen gick vi loss i butiken. Mycket var tyvärr slut (vet inte om de sålt mer än vad de räknat med eller om det är svårt med leveranser pga översvämningen) men jag fick ändå med mig lampor, glas, skålar, blomma och leksaker till Aramis. Mataffären var en stor besvikelse och Linnea som laddat hela resan från Chiang Mai inför svensk choklad och godis fick gå därifrån tomhänt. I stort sett fanns det nämligen bara sylt; lingon, blåbär och jordgubb samt lite vaniljsås och skorpor. Nu låter jag väldigt negativ och för mig som bor här och kan åka dit varje dag i veckan gör det väl inte så mycket, men trist när du åkt långt och bara möts av tomma hyllor. Men som sagt det kanske var en tillfällig svacka!