Resfeber?

Imorgon bär det av! Som jag har längtat till den 20e oktober och imorgon är det då dags, hösten har gått snabbt får jag medge. Bilden här ovan är tagen på exakt samma dag och resan även den gången till Bangkok men det var ett par år sen. Utan tvekan så är oktober månad min resmånad.
Om jag har resfeber? Nej faktiskt inte, det enda som oroar mig lite är flygresan då Aramis är i den ålder som de flesta säger är knepigast att ta på långresor. Ni vet spring i benen, har inte lika stort sömnbehov som bebisar, för liten för film, upptäcker världen och är helt plötsligt väldigt medvetna om vad som händer runt omkring. Men vi kommer flyga på natten och jag hoppas det är ett genidrag. Annars är jag väldigt lugn inför detta och sen jag fick barn finns det liksom ingen tid att prioritera sin egen packning - jag slänger i klänningar, kjolar och linnen och tänker att det jag saknar kan jag köpa på plats. Sen är det ju alltid lite nervöst att hyra ut sin lägenhet i andra hand men paret som ska hyra verkar väldigt gulliga och jag hoppas de sköter om vårt hem på bästa sätt.
Nej nu rullar vi igång dagen här hemma med städning, playdate för lunch, provpackning och sen ska Aramis till farmor för en sista mys- och buskväll.