Vaccination

Godmorgon till er alla. Ännu en solig höstdag! Idag ska jag ta Aramis till BVC för att han ska få vaccin mot mässling (tror jag?!). Vanligtvis får man det vid 18 månader men eftersom vi reser snart så är vaccinationen tidigarelagd. Jag hoppas att han inte blir hängig och får feber utav sprutan! Resten av dagen är oplanerad och det kan ju vara skönt ibland men nu börjar det klia i mig. Alla mina mammakompisar har börjat jobba, ÖF här i Sjöstan är mest besökt av barn under 1 år vilket gör att Aramis känns lite för stor och bufflig för att hänga där de andra knappt går. 

Långpromenader på flera timmar som man roade sig med när han var bebis funkar ju heller inte längre då det är halvkul att sitta i vagnen mer än 20 minuter. Nog för att jag njuter av att sällskapa med min son men jag behöver vuxeninput också, nån som har lika trist - hör av dig :)
Idag ser jag mest fram emot kvällen faktiskt då jag ska iväg till gymmet. Jag är lite sugen på att testa ett cirkelpass även om jag är motståndare till pass i allmänhet - eller så kör jag mitt eget race.