Lunch i Sickla och hängigt

Idag blev en sån där onsdag som man kanske inte kommer ihåg, vilket betyder varken bra eller dålig liksom. Vi tog en promenad till Sickla och åt lunch på Coffeehouse by Geroge. Jag äter nästan alltid min lunch där när jag är i Sickla då man får göra sin egen sallad men idag var det inte gott så nästa gång byter jag nog ställe. Idag fick jag bara i mig lite keso, ett ägg och en avocadohalva. Aramis var desto gladare för han fick äta upp alla oliver, det mesta av kycklingen och all gurka till sina köttbullar. Efter lunchen blev det lite shopping innan vi gick hemåt mot sjöstaden igen. När närmade oss hemma insåg jag att vi var i precis tid till ÖFs eftermiddagspass så vi slank in där i ett par timmar. Stället kanske inte är så stort och barnen är lite väl unga på eftermiddagarna men jag älskar stämningen, det finns alltid någon att prata med och kvinnan som driver förskolan är helt underbar och det känns som om man är hemma hos en vän när man är där. Värt ett besök!
Efter middagen brukar vi alltid gå ut med Aramis för parkhäng eller promenad men idag var det två väldigt trötta och hängiga föräldrar som inte orkade röra sig ur fläcken så det blev innelek och ett långt bad istället. Det funkade lika bra för vid åtta slocknade han i sin säng, dödstrött.
Nu ska jag bjuda Micke på en förkylningsdrink a la hett vatten, ingefära, vitlök, citron och honung och så ska vi kolla in Mad Men - bästa medicinen och imorgon vaknar vi nog mycket piggare!