Sickla Köpkvarter

Igår såg jag ut såhär när jag gick ut i den grå dagen. Blå shorts köpta i Bangkok, vit blus och puffärmskavaj från H&M.
Det blev en tur till Sickla där vi besökte lite affärer, lånade böcker i Dieselverkstan och åt thailunch på Korat. Efter att flera personer sagt att Korat har kanongod thaimat tyckte vi att det var dags att testa. (Jag föredrar ju annars CH by George till lunch i Sickla.)
Stället var allt annat än mysig, salladsbuffén var isbergssallad och burkmajs och ja man har väl besökt charmigare platser.
Jag som alltid äter grön curry valde att testa en pad thai nu när jag äntligen kan äta det igen och jo den var helt ok. Smakar precis som på Koh Mak men det säger inte så mycket då Koh Maks mat inte går att jämföras med Bangkok. Jag kanske inte kommer gå tillbaka till Korat men maten var bättre än på många andra thaiställen i Stockholm, så jag ger det medelbetyg. Aramis åt både pad thai och biff i gul curry med god aptit.
Efter lunchen gav vi oss iväg till Kvantum för handling och så gjorde vi misstaget att besöka Andys lekland så Aramis kunde springa av sig. Det gör vi aldrig om en grå dag i semestertider. Det var så mycket barn, ljudvolymen var värre än på Gröna Lund och det luktade svett blandat med korv och bröd. Vi stannade ingen längre stund utan hängde runt lite i köpkvarteren istället och drack smarriga Naked Juice Bar shaker. Jag slår ännu en gång ett slag för Sickla, har du trist en dag kan du med lätthet slå ihjäl en hel dag där både med och utan barn!