Nacka Forum

Igår tog jag och Aramis en promenad till Nacka Forum som är en shoppingfavorit. Det tar ca 45 minuter att gå dit från Hammarby Sjötad och vägen är stundtals väldigt vacker längs Järla Sjö. (Är det för långt att gå går 71:ans buss direkt dit från Slussen.)
Nacka Forum är kanske inte lika bebisvänligt som Sickla men antalet butiker är säkert det tredubbla. Varje plan har även bekväma lounger (med wifi) där man kan hänga och de har en speciell bebislounge där man kan amma, byta blöjor etc.
Alla matställen har barnstolar och de finns även lekytor för barnen - win win! Att stället har öppet till 20:00 på vardagar är också helt ok.
Men den största anledningen till varför jag går dit är Zara och Zarababy. Jag tror detta är det enda stället utanför city(?) som faktiskt har ett Zara och det känns inte lika utplockat som det på Drottninggatan. Ett annat plus är att de har Lagerhaus, även om det är i minsta laget. Rekommenderar varmt er att besöka detta ställe, speciellt på dagtid om ni är mammalediga för då är stället nästan tomt!