Cake Pops med vit choklad

I helgen testbakade jag mina första cake pops och nu vill jag aldrig äta något annat! De kanske inte blev så snygga, jag hann inte dekorera, jag hade för lite smält choklad att doppa dem i och jag hade ingen frigolit att ställa pinnarna i - men smaken mina vänner kan jämföras med att  gå på moln.


Recept
100g philadelphaost
2 paket ballerina kladdkaka
200g smält vit choklad (jag hade 100g och det räckte inte långt.)
Blompinnar/grillpinnar

Mixa kakorna i en mixer så det blir som ströbröd. (Använd helst stor mixer, stavmixer funkar sådär.) Blanda sedan i philadelphiaosten lite åt gången så det blir som en kakdeg. Ställ in i kylen i 20 minuter. Rulla sedan ca 20 stycken bolar av smeten. Ställ in i kylen igen i 15 minuter. Smält sedan lite vit choklad, doppa udden av pinnen i chokladen och sätt på en chokladboll, in i kylen igen så chokladen verkligen stelnar och bollen sitter fast. (Som ni ser använde jag strösocker att ställa pinnarna i.) När chokladen stelnat, smält resten av chokladen, rulla bollarna i den (ha på strössel om man känner för det), låt stå i kylen för att stelna och sen ... drick kaffe, tugga på en cake pops och njut av livet!