GI hos Coffeehouse by George

Igår var jag på språng mellan 10 till 23 men oj vad mycket som hanns med. Vi hämtade pass som gick väldigt smidigt trots påsklov. Sen tog vi en sväng i Nacka Forum där jag shoppade lite t-shirts till Aramis och lunch till mig själv. Vi tog en promenad hemåt, Aramis somnade och jag njöt av GI-tallrik (riktigt bra) från Coffeehouse by George på en parkbänk.
Sen gick vi vidare mot Sickla där Aramis fick skor och så mötte vi upp delar av mammagruppen för latte och bebisrastning i Dieselverkstan. Sen blev det buss till stan, mötte Anna och fick låna jättefina saker till Aramis, vi gjorde en liten tur till Rum för Barn i hopp om att hinna prata men det gick sådär. Pausade för mellis, tog bussen tillbaka mot söder, gick förbi Mickes jobb där jag lämnade av Aramis och så tog jag en tur till Monki innan jag skulle möta upp mina Bangkokvänner för middag. 

Klänningen jag suktat efter hade kommit till butik men satt inte alls bra så istället fick det bli en tröja, en t-shirt och nya solglasögon. Produktivt dag eller vad? Sen fick jag äntligen andas ut och läsa en bok på pendeltåget mot Erika, lyckades även åka fel men det är en annan historia.