Date i Kulturhuset

Idag drog jag och Aramis först till Skanstull för att inhandla en klänning från H&M Conscious Collection. Sedan fortsatte vi mot Kulturhuset där vi mötte upp Erika och Justin. Vi kollade runt lite på vån 4 och Aramis poserade vant (kolla in benföringen) i mumindalen. Synd bara att han ser så rädd ut och ungefär 30 sekunder senare missade han nivåskillnaden och rasade på näsan.
Sedan åt vi lunch på våning 2 och Justin ville gärna visa sin fina krokodil. Utsikten i all ära men vilka överpriser för nästan ingen mat alls. Jag åt en kalkonsallad bestående av 3 skivor kalkon, lite quinoa, 2 skivor avocado, nån körsbärstomat, nån rödbeta, salladsblad och en matsked keso - 105 kr! Jag kommer inte att återvända! Tur att sällskapet vägde upp även om båda barnen matvägrade och var riktigt trötta. (Erika och jag bestämde oss för att ha en barnfri date nästa vecka då vi knappt hann prata med varandra denna lunch.)
Och jag firade den vackra våren med denna outfit; Blå jeans/byxor-H&M, vit blus med knyt-Forever 21, marin kofta-H&M, converse-Bangkok.