Cypern dag 1 och 2

I fredags morse klockan 07 lyfte vårt plan mot Cypern. Jag var lite orolig för att flyga md bebis men det gick hur bra som helst. Aramis däckade i lite över en timme i sin flygsäng (ibland är det bra att gå upp 03:30) och resten av tiden lekte han på golvet, åt mat och var på mycket bra humör.
När vi landade regnade det och det var bara 17 grader ute men redan nästa dag sken solen från en klarblå himmel, det är runt 26 grader och helt perfekt.
Jag och Aramis kollar in solnedgången över Medelhavet.
Vi bor på Sandy Bay, Sunwing Resort och det kan inte finnas ett mer barnvänligare alternativ. Vårt rum har spjälsäng, barnstol, babysitter, bumbo, micro, skötbord och uteplats med grind på markplan. Vi har dessutom all inclusive så en och annan glass blir det.
Ergon som jag budade hem på ebay är ett utav våra bästa köp, känns knappt att man har den på sig och Aramis älskar den.
Medelhavet har jag inte vågat mig i än, har hållit till vid poolerna, men lovar att jag ska testa badtemperaturen innan vi åker hem även om stranden känns sådär.
Frukostbuffén är grym med massor av frukt.
Vi är här med min bror och mina föräldrar vilket är en win win situation då de får hänga med Aramis och jag och Micke får tid att läsa böcker, träna och chilla.
Bröd i överflöd.
Och jag älskar att vara tillbaka i sommaren med blommor, sol, ljummen temperatur, havslukt och tunnare kläder. Aramis är minst lika glad, han älskar att bada och krypa runt i gräset. Det är ju så här det ska vara!
Som ni märker blir det inte uppdatering varje dag då det bara finns dyrt wifi i lobbyn här men en och annan uppdatering lovar jag innan vi reser tillbaka mot Stockholm på fredag.