Fylld lax med blomkålsmos

Den här maten kanske inte ser ut som ett wow men det var den! Middagen igår bestod av fylld laxfilé med blomkålsmos och här kommer receptet. Snabbt, enkelt och nyttigt.
Recept 2 pers
2 laxfileer
1 burk philadelphiaost med basilika
1 blomkålshuvud
olivolja
salt och peppar

Tina laxfileerna, salta och peppra på båda sidor och skär ett snitt från kant till kant. Fyll snittet med ost. Pensla olivolja i en ugnsform, lägg i laxfileerna och in i ugnen på 225 grader i ca 20-30 minuter.
Skölj och skärblomkålen i mindre bitar. Koka tills den känns lagom mjuk. Mosa med stavmixer, ha i en klick av basilikaosten samt salt och peppar, blanda väl.
Lets eat!
Supergott, det blev lite blomkål över som jag gjorde bebispuré av och sen körde jag expressträning innan det var dags att sova. Och det var den tisdagen som kanske inte var fylld av galna upptåg men helt ok ändå.