var är mina bikinis?

Jag är en bikiniperson. Jag äger säkert 30 olika men nu verkar jag ha tappat bort alla. Har förvarat dem i en stor kasse i källaren efter hemflytt från Thailand och nu är de spårlöst försvunna, hittar bara två som jag inte gillar... Och vi som ska börja på babysim snart. Alla dessa snygga skapelser finns i min ägo somewhere.

Jordgubbsbikini som jag älskar, min blå H&M bikini och en gul som kanske inte är sådär jättesnygg...ljusblå med vita ränder,en rosa babydoll bikini med ljusblå rosetter Asia style, marin/vit/röd bikini som jag bodde i under en Koh Samet tripp och min zebrabikini...
... svart/vit prickiga med fina roseter på underdelen, min hemska blå/vitrandiga gravidbikini och en rosablommig bikini som jag bara måste hitta...
... randig guld/rosa H&M bikini, den mest underbara röd/rosa bikinin som jag tyvärr glömde i en buss i Bangkok (så den kommer jag inte att hitta alls) och så min leopardbikini på en hemskt poserande bild.

Idag har jag klickat hem denna från H&M för att vara förberedd på att aldrig få återse mina favoriter men i helgen är det jag som tömmer upp och ned på varenda låda i vår källare. Jag glömmer/slänger mycket men kläder, skor och bikinis vårdar jag med öm hand. Dock känner jag som de flesta andra inför babysimmet, första gången i en bikini efter förlossning känns sådär.