weekend

I fredags hängde jag och Aramis i Hornstull hos Jannice och Leonora. Glögg, lunch och fika hann vi med medan sysslingarna drog i varandra. Sedan tog vi en svettig barnvagnspromenad över bron till Liljeholmen innan vi åkte hem. På kvällen åt vi fisk och mer minns jag inte. Måste ha varit en himla vanlig fredagskväll.
 

Lördagen började med att säga adjö till Bulleboden tillsammans med Ida. Sedan tog vi en snöig promenad till Drottninggatan där jag orkade besöka en affär innan jag åkte hem igen. På eftermiddagen var vi till Elisabeth på teparty.
Där fanns det drakfrukt.
De andra barnen ville gärna gosa med den gulliga bebisen men bebisen var inte direkt på goshumör.
 

Söndagen startade 05:40 och före 07 hade jag bakat en julkaka. Och snön föll vidare och så här såg det ut på vår innergård. Tvärbanan gick på sparlåga, bilar körde fast utanför fönstret och det var allmänt kaos.
Jag besökte jag gymmet, sedan blev det lunch, möbelfix, lek med Aramis och inställd fika då Carro inte kunde ta sig fram i snöyran från Solna. Aramis outfit för dagen var en fin brun body med djur på (present av snälla Maria) och jeans från H&M.
Och självklart firade vi fjärde advent med saffransglögg och pepparkakor.