mat, fika och en massa gröt

Jag skulle ju ta en massa foton igår sa jag, men det blev visst inte så... Hade liksom händerna fulla hela förmiddagen. Vi började med promenad sen var vi till BVC på matinformation och nu är det bara att köra på känner jag. Jag kommer börja med potatis den här veckan och sen får vi se, jag är inte så rädd för det här med mat. Det finns så många regler överallt om vad man ska/inte ska ge men sunt förnuft lär ju ändå vara bäst. Jag tror inte mitt barn dör av att få i sig lite banan före han har provat morot, han överlever nog en skvätt smör i potatisen och lite mjölk till gröten. Självklart kommer jag inte trycka i honom läsk och choklad det första jag gör men han behöver börja med fast föda den saken är klar. Och bara hans mage hänger med så ska detta nog bli en positiv upplevelse.
Efter mötet åt hela föräldragruppen lunch på Linnou men jag fick avvika tidigare då jag har en bebis som bara kan sova i en rullande vagn. På slutet var han så trött att han nästan sov i barnstolen men att somna på riktigt i mitt knä eller i en stilla vagn går absolut inte!
Vid tre tiden gav vi oss ut på promenad för att hälsa på Anna-Clara och då började solen redan gå ned som ni ser.

Slog på stort och handlade både broccoli och lök på vägen dit.
Efter te, pepparkakor och banakaka hos Anna-Clara promenerade vi hem, lagade sprarris och broccoli soppa och Aramis fick avnjuta en hel tallrik havregröt - hans bästa stund på dagen! (Och ja, jag måste hålla i hans händer under tiden för att vi inte ska ha gröt på köksväggarna.)