svårt att sova

Efter en extrem jobbig natt med en bebis som inte vill sova, som bara vill amma och som sedan bara vill sova en timme åt gången är jag lite småtrött. Som tur var sov den fina bebisen tre timmar på förmiddagen så jag fick ta igen lite sovtid och sedan hände ett mirakel och han sov två timmar efter lunch i egen säng - nu blir det spjälsängsträning även på natten. Jo, det är jättemysigt att sova med honom i armhålan men när han drömmer sparkar han och fäktas vilket gör det lite svårt att själv sova.
Så här fin är han nuförtiden lilla Aramis, han klär i blått även om jag sagt att jag vägrar klä min son i stereotypa killfärger. Det är tur att han även är fin i rött, turkost, lila och grönt! Jag har insett att lådorna svämmar över av kläder men jag måste ut på jakt efter nytt iallafall för tröjor man måste dra över huvudet är tydligen det värsta man vet vid 16 dagars ålder; men Lindex ska nog rädda mig och Aramis imorgon hoppas jag.

Solen gassar fortfarande i Stockholm, det är säkert 10 grader varmare här än på landet men det är behagliga 24 grader istället för 32 - helt perfekt!