det här med barnvagn

Idag på förmiddagen tog jag o Aramis bussen till Sickla för att möta upp Micke och shoppa lite. Första gången själv på en buss med en barnvagn gick över förväntan; jag var nästan själv på bussen, Aramis sov och nu har jag klarat av det också! Det var värre inne på själva köpcentret när jag skulle åka rulltrappa med vagn. Upp var inga problem men när jag skulle ned drabbades jag av panikångest över att jag skulle tappa vagnen, som tur var kom en underbar kvinna till min räddning. Istället för att gagga om samma saker om och om igen på föräldrautbildningen borde man få lära sig hur man tar sig fram i en storstad med vagn!

Jag hann också med att testa McFlurry med marängsviss som var över förväntan.


Älskar Sickla köpkvarter! Amningsrum, skötrum, microugnar, toaletter i massor och allt är gratis - till skillnad mot många andra snikna gallerior i Stockholm. Som ni ser på bilden är nytvättat hår en lyx och något man kanske kan återuppta när Mickes hand är utan gips eller när Aramis är äldre.
Micke sköt vagnen med sin friska arm och Aramis sov sig igenom hela utflykten tills vi var 5 minuter från ytterdörren, då kom ett avgrundsvrål av hunger. Det var bara att kasta sig upp, fram med amningskudden, ned med linnet och - ljuvlig tystnad.