återbesök

Igår var jag och Aramis på återbesök till läkaren och BB mottagningen. Han fick lov att ha kläder på sig igen vilket han känner sådär för, här hemma blir det bara blöja i sommarvärmen. Aramis hörsel fick toppbetyg och Micke o jag var glada. Eftersom jag inte kan bära i stort sett någonting förutom bebis så fick Micke kånka på väska, liggdel och Aramis helt själv.
Mina värden var det däremot sådär med och mitt blodvärde har gått ned ytterligare vilket förklarar yrsel, huvudvärk och att jag flåsar som en maratonlöpare efter amning och blöjbyte. Ligger under 70 så idag ska jag tillbaka får att få några påsar blod eller järn genom dropp, det jag fick på BB hjälpte tydligen inte.
Ett återbesök som vi trodde skulle ta en halvtimme tog nästan två timmar och lilla Aramis fick väckas fram o tillbaka och när vi kom hem var han helt förstörd. Men efter en jobbig kväll följde en ljuvlig natt när vi gick o la oss vid 22 och vaknade vid 09. Och jo, vi hade matpauser däremellan. Sammanfattning: Vår son gillar inte sjukhus!