Brunch på Scandic Malmen

Brunchen denna söndag intogs på Scandic Malmen, mitt på Götgatan. Över förväntan - vilken uppryckning stället har gått igenom. Brunchen bestod av tre delar; 1.Sallader, nybakat bröd, lax och sill 2. varm mat som kycklingvingar, revbensspjäll, majskolvar, äggröra, bacon och ägg benedict 3. söta bordet (bästa) med pannkakor, egengräddade våfflor, äppelpaj, chokladpraliner, fruktsallad och ost + kex.

 


Mikael.

 


Jag är inte så mycket för den varma delen men gick loss på brödet, pannkakorna och fruktsallad till att börja med. För mig som är det brödälskare var det en dröm att välja limpa ur en stor brödkorg - trist dock att det bara fanns ost o skinka som pålägg.

 


 Inredningen var riktigt snygg - allt från fräscha snittblommor och snygga fåtöljer till rosa lampor och färgglada sittpuffar. I bakgrunden spelades charmig hissmusik och servicen var kanon.

 


Den stora höjdpunkten för mig - varm äppelpaj med vaniljsås.

Brunchen varar mellan 12:30-15 och kostar 185 kr - vi satt tiden ut och lite till.


Tiramisukaka.

 


Mätt. Efter denna start på dagen blev det ingen middag kan jag berätta. Jag rekommenderar denna brunch - den är helt klart prisvärd men betyget dras ned lite då jag saknade smoothies och juicen var lite väl utspädd.

 


Kim.