min vardag:värre än kattmat

Jag har just kommit hem från en 3 timmars kurs hos Skatteverket angående att ha eget företag. Det är så enormt krångligt att jag fattar inte hur alla andra gör det. Men nu har jag bokat in mig på ett enskilt möte så hoppas saker och ting klarnar.. Visste att jag skulle gått ekonomi på gymnasiet och inte samhälle och sen läsa in teknisk/natur.

I helgen har mina föräldrar varit här och det känns som vi mest har ätit. De har bjudit mig på massor av god mat och jag har bjudit dem på trevligt sällskap och kaffe. I söndags var jag på Sturebadet hela dagen med Ida och låg i vilstol vid poolen, lyssnade på Susanne Lanefelt som föreläste och tränade Cross Fit så armar och mage ömmar. Jag har också färgat håret vilket kan beskådas på bilden.

Denna vecka på skolan där jag jobbar är det Husmanskost vecka. Där jag jobbar lagas ingen mat utan allt kommer i värmevagnar och maten är under all kritik. Så tänk er maten denna vecka, kroppkakor, isterband, ärtsoppa och bruna bönor med fläsk sedan lägger ni på en mysig uppvärmningshinna på detta och ni vet vad jag genomlider. Hej matlåda veckan lång. Hej ursäkter till barnen varje dag kockan 11 till varför jag inte behöver äta. Hejdå skolmat om 8 dagar. Och just i detta ögonblick ser jag Bert Karlsson på tv som konstaterar att kattmat innehåller mer näring än skolmaten. Men jag vill poängtera att detta gällde inte Hamnskolan är 2001-2005 iallafall :) Carina du är saknad!

Och idag, efter att ha bråkat med min engelska bank sedan april har jag fått upprättelse och slipper betala de £170 pund som de tyckte jag var skyldig för inaktivt kort! Det gäller bara att inte ge upp!!!