Im going to be fine




















Nu är jag tillbaka från sjukhuset och denna bild är tagen i väntrummet.. Inte alla sjukhus där en pianist underhåller, han spelade fin klassisk musik med lunga favoriter inslag :)

Fick träffa en doktor som var 100 år gammal och som hade två assistenter i sitt rum. Den ena skrev ned allt jag sa på ett papper och den andra visade mig var jag skulle sitta, gav doktorn instrumenten etc. Ingen arbetslöshet här inte.

Det visade sig iallafall att jag hade en sprucken trumhinna och ovanligt varfylld infektion i hörselgången. Han sa att antibiotikan läkt infektionen i käken och nacken men inte den i örat så fick ny öronantibiotika. Sedan var hörselgången för igensvälld för att medicinera så han satte in ett smalt platsrör i den som ska vidga och i där ska det droppas speciella droppar flera gånger om dagen. Och no more swimming!

Så här sitter jag nu med ett rör i örat och hör inget alls. Om tre dagar ska jag med hjälp av en pincett (och Micke) plocka ut det och då ska hörselgången vara så pass vidgad att droppar kan droppas in ändå.. Vi får hoppas på det. Jag vill läka snabbt!