Happy Birthday Anna

Igår hade Ida ordnat mysig middag för Anna som fyllde år i lördags. Jag kom en halvtimme försent och var svettig av stress och allt var SLs fel, men mer om det sen. Vi fick jättegod mat, rött ris och GI gryta :)

Och Ida hade gjort en underbar tårta med choklad - pudding och gelehjärtan på. Anna fick Essie nagellack, som kan ses i bakgrunden, och blev mycket belåten. Jättemysig kväll och jag kommer sakna dessa damer så mycket att jag vill packa ned dem i varsin resväska.

Nu till SL.. Jag är så trött på SL att var det inte för att jag ska flytta härifrån hade jag besökt deras huvudkontor. Tänk att jag nästan höll på att få jobb på deras kundtjänstavdelning, hemska tanke. De går ut och säger att deras pendlare är riktigt nöjda med hur lokaltrafiken fungerar.. jag undrar, vem har de frågat?? I måndags morse var det vagnfel och röda linjen var mycket försenad. I måndags eftermiddag var det löv på banan och tunnelbanan kördes med begränsad hastighet. I tisdags var pendeltåget dit och tillbaka försenade med 10 minuter åt båda hållen. Igår stod blå linjen helt stilla då det var något stopp i Solna. Idag var det halt igen och begränsad hastighet.. Keep it coming. Jag ser fram emot Skytrain som kommer exakt på minuten och som stannar på exakta angivelser vid perrongen och alla köar i prydliga rader!