update

Det är redan fredag och det känns hur bra som helst att veckan gått så snabbt som den har gjort. Igår kväll var jag hemma hos Linda på söder och åt middag. Hon bor i en utav de mysigaste lägenheterna jag vet och just nu håller hon (läs snickare) på bygger om den från en etta till en tvåa. Kommer bli kanon. Det jag gillar mest med hela hennes lägenhet är att i köket har hon en ljusrosa fondvägg som jag är väldigt svag för.

Fredagen har varit underbar höstdag, en sådan som jag efterlyst länge. Kall, krispig morgon, strålande sol på dagen och inte iskallt på kvällen. Gick nästa hela vägen hem från Älvsjö tll Kungsholmen, är lite imponerad själv måste jag säga.

Alla personer på mitt jobb är numera helt underbara, sedan de smält nyheten med att jag ska sluta. Jag får höra så fina saker att jag blir rörd och så fort jag kommer hem till Sverige igen måste jag höra av mig ;)

Mina helgplaner är inte så många men jag ska ha en kanonhelg har jag bestämt. Imorgon ska jag ev träna om det inte är strålande sol, sedan ska jag hänga med Malin och Anna på kvällen. Söndagen ska spenderas utomhus om det är fint väder och med en latte i handen!