back in business

Tillbaka hos Oliver och Bangkok. Inte fått några sura miner så antar att det går bra att vi bor här tills vi åker mot Koh Samet i slutet av veckan. Däremot har vi ingen toalett vilket kan upplevas som lite störande. Oliver har eget badrum på sitt rum som vi inte kommer åt när han jobbar mellan 07-21 för han låser alltid sitt rum. Det andra badrummet har ingångar från vardagsrummet och Olivers flatmate Laurens rum. Nu har Lauren låst badrummet från sin sida rummet och inte varit hemma sedan vi kom hit vilket är lite av en plåga. Bredvid poolen finns en liten toalett och kalldusch, avsedd för tjänstefolk till rika västerlänningar och det är dit jag får smita ner när jag inte kan hålla mig en sekund till.

Igår var jag och Mickis på bio och såg The Kite Runner, baserad på boken jag läste för inte så länge sen. Filmen var lysande. Visst saknade jag vissa delar från boken men inte något som skulle kunna göra filmen bättre. Kanske den bästa och mest rörande filmen jag sett i år.

Idag har jag ont i fötterna efter för mycket shopping. I 5 timmar sprang jag runt igår och letade klänningar, påsar och annat till shoppen och nu har jag blåsor på 2 tår. Finns så sjukt mycket snygga kläder och har nu insett att köper man de inte direkt finns de inte kvar sen. Har sålt saker som jag tänkt "sån ska jag köpa innan jag åker hem" och när jag sedan gick tillbaka så är alla 100 klänningar de hade i den modellen slut :( Och hur kan jag, modefantasten nummer 1, låta det ske? Jag låter svenska folket klä sig i snyggare kläder än vad jag själv kan få tag på.. Detta grämer mig och från och med nu så köper jag en extra klänning om jag hittar nåt som jag verkligen gillar. Förresten hittade jag supernsygga H&M klänningar igår på en marknad här i Bangkok, de kostade ca 40 kr styck.. Undrar var i Thailand deras fabrik ligger?