sushi band

Igår efter jag hade varit på Chatuchak och tittat på skor, kläder, ormar, möbler, hundvalpar, hattar och väskor var det dags för veckans höjdpunkt, sushibuffé. Massor med sushi, grönsaker, kött och fisk rullar på band framför dig och det är bara att plocka det man vill ha. Men man har bara 90 minuter på sig och sen finns det ju glass och frukt att hinna med också.Kostnad: 40kr/person.








Micke gick på köttet och räkorna big time och kokade de i sin lilla gryta som man har framför sig på bordet. Han var även snäll och lät mig låna kameran :)







Själv var jag där för att megaäta sushi. Tror Gift på andra sidan också var inne på den linjen. Lax, krabba, ägg, gurka, räka och romsushi i massor.







Gift och Oliver på andra sidan matbandet. Vi gick sedan på thaiklubb men jag var alldeles för mätt för att kunna dansa loss. Men nästa gång då ska jag slå klackarna i taket på alla fancy klubbar. Igår var vi på Route 66 och damtoaletten blev jag mest imponerad över. 4 rum, en med toaletter, ett med handfat, ett med stora soffor, tidningar och två manliga trubadurer (klubbens bästa jobb kanske?) och ett rum med bara helspeglar och make up grejer :) Lite annat än sunkiga kissbås i plåt.