lagpris

Fortfarande inget internet hemma.. men har pa jobbet ar det sa lugnt att jag hinner med massor av surfning. Har ett mycket pressat schema innan flyget lyfter pa mandag. Kanner mig lite latt stressad faktiskt. Tis-tors ar jag i Sverige, fredag jobbar jag och ska ata middag med Pippa, lordag ska vi ha avskedsfest och sondag ar sista dagen i London for denna gang. Och darimellan ska vart rum stadas ur, vaskor ska packas, hotell i Bkk ska bokas och jag maste kolla upp hur man kommer till Gatwick snabbast.

Men det jag just nu star och funderar pa ar detta dilemma; Planet till Sverige lyfter 06:30 imorgon bitti, det betyder att jag maste checka in runt 05:00. Da maste jag ta flygbussen 04:00 och antagligen lamna huset vid 03-03:30. Ska jag ga och lagga mig innan eller bara forsoka vara vaken till 03? Jag vet ju hur arg jag kommer vara nar klockan ringer 03 annars. Men jag vet inte om jag pallar att vara vaken till 03 utan nat att gora.. Kan ju alltid borja stada rummet vid 01 men vet inte och Micke tycker det ar den basta ideen.

Och forresten ar detta sista gangen jag stodjer Ryan Air. En tur o retur biljett som forst kostade 2p blev sen £23 med skatt. Sedan blev det £41 for att fa med en vaska och sedan blev det £46 for att checka in pa flygplatsen. Konstigt att det inte blev tillagg for spypase, stol och benutrymme.